РХ Тракер

Понеже има още много пингвини, които още не са срещали Рокхопър, реших да направя този тракер за тях. 8) И ето сега как да намерим капитана:

Първо, проверявате дали е на линия, или не е. Това става като влезете в СР и и се регнете с друг пингвин. На мястото на името пишете “Rockhopper”, а като парола пишете каквото и да е, само да е повече от 5 букви.
Например: Penguin Name: Rockhopper ; Password: 123456
Ако ви изпише, че акаунта е баннат завинаги, значи Роки не е в играта. Ако ви изпише, че паролата е грешна, значи той е в СР в момента.
(Рокхопър идва в СР през месец-месец и половина и СР съобщава тогава. Иначе няма смисъл да проверявате дали е на линия, или не е.) <- това вече не работи! 🙂

Проверете сървъри, които са с по 5 човечета, и сървъри, които са необичайно претъпкани (2,3,4,5 страници). Търсете сървъри, чието име има нещо общо с Рокхопър – Shiver, Rocky Road, Boots… 😉 Той често посещава тези сървъри – Mamoth, Winter Land (там за 1-ви път го видях), Frozen, Yeti, но влиза във всеки сървър поне по веднъж по време на посещението си. 😀 Ако имате достатъчно нерви можете да пробвате тази тактика – влезте сутринта в Mamoth, отидете на кораба му (палубата или каютата – все едно ) и сега просто чакате! Той почти всеки ден (когато е в СР) посещава този сървър. 🙄
След като влезете в сървър, посетете местата, които капитана най-често посещава, а именно кораба му (Migrator-a; имам предвид не само палубата, но и каютата му), Dock-a (пристанището), Iceberg-a (айсберга), Town-a (града), Plaza-та (плазата). Когато почне, той ви развежда из доста стаи в СР. 😉 Роки се разпознава лесно, тъй като е малко по-голям от другите пингвини, винаги има червен цвят, пиратска шапка и брада и почти 100% около него гъмжи от пинвини, цяла тълпа:

Добър индикатор, че Рокхопър е в стаята, е че стаята е препълнена, и не можете да влезете в нея. Пробвайте много пъти. Можете да ползвате и този метод: ако например Роки е на Dock-a, влизате в HQ-то (ако сте агенти 😛 ) и натискайте екрана с тази стая. Сигурно ще ви изпише, че стаята е пълна, но натиснете „ОК“ и пробвайте пак, и пак, и пак… Този начин е по-бърз отколкото всеки път да губите време да минавате растоянието от центъра на стаята до входа за другата стая. :mrgreen: Когато все пак влезете, намерете Рокхопър и цъкнете на него. Ако не можете, пробвайте от листа с пингвини в стаята (пингвините там са подредени по азбучен ред 😉 ) :

Ако не го видите от първия преглед на стаите, значи вероятно не е в сървъра, така че излизайте и отивайте в друг. :mrgreen:
Търсете по двойки, тройки, осморки и т.н. : повече хора -> по-голям шанс да го видите! 😆

Също така наглеждайте тракерите в страничната ни лента (тракери има, само когато РХ е в СР). Тракерите не са много добри, но поне са 5, така че има някакъв шанс да намерят нещо. 😀 Рефрешвайте страницата често (F5), за да видите дали са се обновили тракерите.

След като отворите картичката му, ето какво ще ви излезе:

Цъкнете на кутията, за да вземете безплатния му фон! 🙂

Преди е давал безплатна превръзка за око вместо фона си, но вече дава фон 😛 . (На едно от идванията си, той е донесъл като безплатна итемка превръзката пак 😀 ).

Можете да му пратите картичка. Чувал съм, че някой път и той ви праща. Ако му зададете въпрос, има голям шанс той да отговори, и то със типичния си пиратски акцент. 😀

Еми това е. Надявам се, че сме ви помогнали!

П.С. Строго забраняваме копирването на тракера в други сайтове! ❗

Advertisements

7 Коментари

10 04 2009
vanko957

как мога да пусна на Рокхопър картичка

22 04 2009
cpbgcpinfo

как да вляза в сървър,който е Full,за да намеря rockhopper?

22 04 2009
cpbgcpinfo

а някой знае ли как да намерим Aunt Antarctic?

19 05 2009
martin

как да вляза в сървър,който е Full,за да намеря rockhopper?
моля пратете ми отговор по пощата

19 05 2009
Зайчето дага

не разбирам този пират някой оправлява ли го?

19 05 2009
Зайчето дага

http://www.prikachi.com/files/843912v.png мисля че това е от острова му 😉

19 05 2009
Зайчето дага

вижтеееее найстина някой го оправлявааа http://www.prikachi.com/files/844009y.jpg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: